Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Robben: A Bayern jobb a Realnál, és a Chelsea-nél!

Arjen Robben a holland válogatott szélsője őszintén, és elismeréssel beszélt jelenlegi klubjáról, a német bajnoki címvédő Bayern Münchenről. A technikás játékos elárulta, hogy sohasem játszott még olyan jó csapatban, mint a mostani.

www.goal.com

És tévedünk, ha azt hisszük, hogy a nehezen kezelhető Robben az elmúlt ö esztendő Bayern Müncheneire gondolt. Nem bizony! A holland támadó szerint ugyanis a „Bőrnadrágosok” jelenlegi együttese erősebb a 2004-2007 közötti Chelsea-nél, és a 2007-2009 közötti Real Madridnál is.

Robben kihangsúlyozta, hogy egyáltalán nem bánja, hogy öt szezonnal ezelőtt a bajor sztárcsapathoz igazolt. Persze miért is tenné ezt? Lévén már többszörös Bundesliga bajnok, és egyszeres Bajnokok Ligája győztes is lett azóta többek között.

„Én még soha nem játszottam jobb csapatban, mint ez a Bayern. Én már 2009 óta itt vagyok, és csak felfelé haladunk. És a dolgok állása szerint ez így lesz a jövőben is. Csak Kroos, és Mandzukic hagyott el minket, és hoztunk néhány új jó játékost. És már nem kell alkalmazkodnunk az új edzőhöz sem. Mindannyian kiismertük őt, a filozófiáját, és hogy mit vár tőlünk.” – dicsekedett Robben érzéseiről, megérzéseiről.

Természetesen Robben, és a Bayern München is érdekelt lesz ma kora este, a Bajnokok Ligája csoportsorsolásán, amelyet a német gárda az első kalapból vár.

Balogh József