Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Gyenge játékkal ikszelt a Bayern

Az első fordulóban megverte a Wolfsburgot a Bundesliga címvédője, ebben a körben azonban nem tudott győzni Pep Guardiola legénysége a Veltins Arena közönsége előtt.

kicker.de

Debütált Xabi Alonso új csapatában, a középpályán Sebastian Rode is helyet kapott, aki az első félidőben jól is játszott. A Bayern kezdte erősebben a találkozót, a tempós start eredménye egy Lewandowski találat lett, a lengyel csatár épp Rodeval játszott össze szépen gólja előtt. Ezt követően azonban ráült az eredményre a Bayern, a Schalke pedig nem igazán tudott veszélyesn ellentámadást vezetni.

A fordulás után is maradt a fáradt és lassú játék a Müncheniek részéről. A Gelsenkircheniek párszor kontrákkal próbákolztak, Chopo-Moting és Draxler voltak ilyen esetekben a főszereplők. Majd érkezett egy szabadrúgás, mely után egy kis kavarodás alakult ki, Alonso ki a akarta vágni a labdát, azonban Höwedest találta el, ekinek a könyökéről a hálóban került a labda. A Bayern továbbra sem tudott felpörögni, a cserék sem hoztak új lendületet, így döntetlennel zárult a rangadó.

Bundesiga 2.forduló, szombat:

FC Schalke 04 – FC Bayern München: 1-1
Gószerzők: Höwedes 62. ill. Lewandowski 10.

Galeß