Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Frappáns és rövid cím ötletet várok ;)

Eljött ez a nap is, a 2016-os nyári átigazolási szezon zárónapja. A csapatok többségének éjfélig van ideje fedél alá hozni az üzleteket, ami pedig nem sikerül, azzal már csak télen lehet majd próbálkozni. Vajon lesz ami túltesz a Pogba transzferen? Meglepetésekből általában nincs hiány ezen a napon, ám azoknak mértéke és mennyisége mindig kérdés. Talán idén egy kicsit letisztultabb a végjáték. Tartsanak  FociClub.hu-val és nem maradnak le semmiről. Cikkünk egész nap folyamatosan frissül.  (Csak lepötyyögtem valamit mindenki írjon egyedi linket, a nap legfontosabb híreit pedig a második felébe bele is veheti.)

TRANSFER-LIVE-2

16:11 Aubameyangot az Emirates környékén látták, a Dortmund teljesen széteshet az utolsó pillanatban, Arsene Wenger pedig hatalmasat dobbanthat a hajrában. A hírt beküldött fotóval erősíti meg a BBC Sports, ám további részletek ezidáig nem kerültek nyilvánosságra.

16:00Összegezzük (!), hogy milyen fontosabb dolgok történtek eddig a mai napon! Lukaku elhagyta az Evertont és a Spurs játékosa lett 40 millió euró ellenében. A Real Madrid átigazolási bombát robbantott az utolsó pillanatban, Marco Reus után 70 millió eurót kap a BVB, már csak az orvosi van vissza. Memphis Depay manchesteri karrierje ennyi volt, a hollandot a PSG vitte el 25 millió euróért.Szintén meglepetés Harry Kane klubváltása, Lukaku érkezés nem volt véletlen, szűk 20 perccel később a Liverpool bejelentette az angol válogatott támadó érkezését.

15:45 – Valami nincsen rendben Valenciában! A napok óta húzódó Munir El Haddadi üzlet végére továbbra sem került pont, a játékos pedig friss Barca mezes képet posztolt Instagram oldalára.

15:38 – Kínai ajánlat érkezett Manchesterbe, Yaya Toure játékjogán ma még nagyot szakíthat a Manchester City. A pletykák 45-50 millió eurós vételárról szólnak

15:35Aubameyangról képet készítettek Londonban! Ezek szerint a Real Madrid elbukott, a kérdés azonban nyitott: Arsenal, vagy Chelsea?

Szalai-Adam-e1451899448423-1024x576Fű alatt klubot váltott Szalai Ádám

15:14HIVATALOS! Szalai Ádám a BL-ben érdekelt Legia Warszawa játékosa lett, a lengyelek 3 millió eirót fizetnek a Hoffenheim kasszájába. Jelen állás szerint Nikolics is marad, így magyar csatárpáros rohamozhat majd a Dortmund és a Real Madrid ellen.

15:05 – A Sky Italia értesülései szerint Balotelli orvosin van Nápolyban, az átigazolási összeg 10-12 millió euró körül mozoghat.

15:00 – Üdvözlöm a kedves olvasókat! Géza Béla vagyok, az elkövetkezendő három órában én összegzem a legfrissebb átigazolási híreket és pletykákat a futball világából. Tartsanak velem és a FociClub.hu-val és nem maradnak le semmiről.

Ezt történt az átigazolási piacon 12 és 15 óra között!
– Lukaku, Reus, Depay és Keane is klubot váltott – hivatalos (KATT)

Ez történt az átigazolási piacon 9 és 12 óra között!
– Átigazolási bombát robbantott a Real Madrid (KATT)

Ezeket kattinthatóvá kell tenni, hivatkozni a kollégák előző munkájára és abból a periódusból a legfontosabb dologgal, dolgokkal röviden felkelteni az olvasó figyelmét.