Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német válogatottal erősített a Hamburg

A Hamburger SV újabb neves játékost szerződtetett, azt követően, hogy Julian Green kölcsönben érkezett Münchenből, most a Tottenham futballistája írt alá.

hsv.de

Profi pályafutásának hetedig állomásához érkezhet a mindössze még csak 23 esztendős Lewis Holtby, aki Angliában nem tudta másfél év alatt megvetni a lábát. A korábbi Schalke játékos így visszatér szülőhazájába, Németországba és a Hamburger SV csapatának játékosa lesz. Holtby kölcsönben érkezik egy évre a Tottenham-től az észak-német csapathoz, amely a szezon végén végleg megvásárolhatja a játékost.

Lewis egy nagyon jól passzoló technikus, aki kreativitásával jót fog tenni az offenzív játékunknak. 23 évesen már a Bundesligában, a Premier League-ben és nemzetközileg is nagy tapasztalatra tett már szert, amelyet nálunk hasznosíthat.” – mondta Dietmar Beiersdorfer ügyvezető.

Holtby az Alemannia Aachen nevelése, 2009-ben szerződtette a Schalke, ahol később nevet szerzett magának. Az angol állampolgársággal is rendelkező játékos a német válogatottban is bemutatkozhatott már, eddig háromszor öltötte magára a címeres trikót.

Galeß