Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozott a Bayern amerikai tehetsége

Ebben a szezonban nem lett volna igazán lehetősége rendszeresen játszania Münchenben az amerikai válogatott reménységnek, aki így Hamburgba megy egy idényre.

fcbayern.de

Immáron tizedik nyári igazolását mutatta be a Bundesligában gyengén kezdő Hamburger SV. Az Észak-Németek ezúttal az FC Bayern München egyik nagy tehetségét vették kölcsön Julian Green személyében. A mindössze 19 esztendős támadó a szezon során így tapasztalatot szerezhet a Bundesligában, a nyáron azonban majd visszatér Münchenbe.

Green, aki édesanyja révén német állampolgársággal is rendelkezik a Bayern egyik legnagyobb reménységének számít. A támadó szekcióban azonban nagy a konkurrencia, így az áttörésre nem lenne sok esélye a Bayernnél. A gyors, gólerős és mindkét lábbal ügyes Green nagy erőssége lehet a Hamburgnak, akik eddig hadi lábon állnak a gólszerzéssel.

Az Amerikában született, de Németországban felnövő Green sokáig a német U válogatottakat erősítette. A Világbajnokságra általános meglepetésre kivitte őt Jürgen Klinsmann, eredményes is volt az amerikai válogatott dresszében.

Galeß