Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelotti a PSG-t kritizálja

A Real Madrid jelenlegi, és a Paris Saint-Germain korábbi vezetőedzője, Carlo Ancelotti előző munkaadóját, a párizsi klubot kritizálja keményen azért, amiért nagyon mostohán bánik fiatal tehetségeivel.

www.le10sport.com

Az olasz mester majd’ 20 évnyi szünet után vezette újra bajnoki címre a Paris Saint-Germaint, ám a 2013-ban elért sikert követően félbe hagyta a megkezdett munkát, ugyanis nem bírt ellenállni a Real Madrid csábításának.

Ahogy korábban nem tudott ellenállni a párizsi vezetők hívásának sem, ugyanis az olajmilliókból felpumpáélt PSG-nél egy tekintélyes projektet dolgoztak ki, amiben arról volt szó, hogy minőségi fiatal játékosokkal fogják kiegészíteni, a nemzetközi sztárok fémjelezte csapatot.

Az ilyen fiatal tehetségek voltak a két utánpótlás válogatott játékos, Adrien Rabiot, és Kingsey Coman is. Ancelotti többször bizalmat is szavazott a fiataloknak, ám az ő távozása megakasztotta a fejlődésüket. A 19 éves Rabiot a kevés játéklehetőséget fájlalja, míg a 18 esztendős Coman máris a távozás útjára lépett, és a Juventus együttesében kíván ezentúl kibontakozni.

„Amikor elhagytam a PSG-t, elértem, hogy kezdők legyenek. Rabiot, és Coman volt a két legérdekesebb párizsi tehetség. A PSG elvesztette őket.” – dohogott Ancelotti, a PSG játékospolitikája miatt.

Balogh József