Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo tényleg visszatérhet a ManUtdbe?

Már napok óta járja a sajtót a téma, hogy Cristiano Ronaldo elégedetlennel a sorsának alakulásával, a Real Madridnál. Sőt, a minap már azt is suttogták szakmai berkeken belül, hogy legszívesebben azonnal követné barátját, Ángel Di Maríat, a Manchester Unitedhez.

www.therationalpie.com

Az argentin követésével pedig Ronaldo visszatérne korábbi sikerei helyszínére, ugyanis a portugál sztár 2009-ben éppen az Old Traffordról érkezett a Bérnabeuba. Kérdés, hogy vajon, ha egyszer újra a Manchester Unitedhez szerződik, az mikor, és mennyiért fog vajon megtörténni. Egyelőre kizártnak tűnik, hogy a Real Madrid csak úgy elengedné a Világ legjobb játékosát, még ha az szemmel láthatóan nem is érzi olyan jól magát a csapatban.

Bár a többség úgy gondolja, hogy ez a mostani is csak egy szokásos Ronaldo-hiszti, a magasabb fizetésért, és hosszabb szerződésért, van, aki szerint egyáltalán nem lehetetlen a transzfer valamikor bekövetkezése. Utóbbi véleményen van a Sky Sports neves spanyol munkatársa, Guillem Balague is:
„A Manchester Unitedes visszatérésről álmodozik, és a klub rendelkezik is olyan pénzügyi forrásokkal, ami ehhez kell. Mi fog történni? Az persze sok mindentől függ. Van egy nagyon jó megérzésem, hogy ő távozni akar. Ez nem ebben, vagy a jövő hónapban fog megtörténni, de ha azt akarja, hogy visszatérjen a Manchester Unitedhez, hogy minden a helyére a kerüljön, akkor egy nap visszatér az Old Traffordra.” – sommázta „CR7” lehetőségeit, a hispán kolléga.

Balogh József