Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Modric már a címvédésről beszél!

Bár még mindig voltak elégedetlenkedő madridi szurkolók, a „Királyiak” tegnapi játéka egy kis fény lehetett végre az alagút végén. A Real ugyanis a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában 5-1-es győzelmet aratott, az FC Basel ellen.

www.goal.com

Idénybeli eddigi legjobb produkcióját nyújtotta tegnap este a Real Madrid, ez pedig okot adhat most már némi optimizmusra, a csapat tagjai, és szurkolói körében. Természetesen fontos a pozitív reményeket tudatosítani a klub rajongóiban is, ezért a győztes csata után szinte minden játékos kiemelte, hogy a siker elindíthatja a csapatot a felfelé. Ilyen véleményen van a gárda horvát középpályása, Luka Modric is, aki úgy gondolja, hogy ők lehetnek a Bajnokok Ligája történetének első csapata, aki képes lesz megvédeni előző szezonbéli trónra jutását.

„Hosszú út áll előttünk. Nincs csapat, amely két Bajnokok Ligája címet nyert volna egymás után. Remélhetőleg Mi leszünk az elsők. Alázatosnak kell lennünk, és minden meccsen különleges hozzáállással kell játszanunk, mert ez az egyetlen út. Ez számunkra egy nagyszerű kezdés volt, hogy elinduljunk a Bajnokok Ligájában, és egy jó eredménnyel rukkoltunk elé, a csalódást keltő Atlético meccs után. A megnyert mérkőzéssel, és a gólokkal talán egy kicsit visszaszereztük a bizalmat.” – elmélkedett Modric, a Real sikerének fontosságáról.

Balogh József