Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibra: „Tényleg Én vagyok Isten Fia”

Zlatan Ibrahimovic-ot, a Paris Saint-Germain svéd világsztárját rendkívül szimpatikus módon köszöntötte tegnap este egykori klubjának, az Ajaxnak a közönsége. A különc csatár tegnap este talán hálából, talán nem, de „csak” egy gólpasszal keserítette cserébe az amszterdamiak életét.

www.facebook.com/PSG

Szerda este 1-1-es döntetlen született az Amsterdam ArenA-ban, az Ajax, és a PSG közötti Bajnokok Ligája mérkőzésen. A meccs érdekességét pedig nem csak az adta, hogy a holland együttes abszolút egyenrangú ellenfele volt a francia bajnoknak, hanem az, hogy bár Zlatan Ibrahimovic már pont tíz éve elhagyta az Ajaxot, a helyi drukkerek még mindig szeretettel emlékeznek rá.

Ibra 2001, és 2004 között szolgálta még pályafutása hajnalán az amszterdamiakat. A hálás emlékeket pedig bebizonyították tegnap a szurkolók, egy, a svédnek szóló molinóval. A drapérián pedig ez állt: „Welcome back son of God”, azaz „Üdv itthon, Isten fia”.

www.101greatgoals.com

Természetesen a lefújás után faggatták is a riporterek a párizsiak támadóját az esetről. Ibra természetesen poénosra vette a figurát, és a kellő lazasággal nyugtázta, hogy nem a másik két korábbi Ajaxosnak, Gregory van der Wielnek, vagy Maxwellnek, hanem neki szólt az üzenet:
„Nem nekik, természetesen nem szólt. Ez különleges volt számomra, hogy visszatérhettem ide játszani. Ez egy gyönyörű este volt. Most a PSG-nek reagálni kell, a Barcelona pontjaira.” – örült Ibrahimovic, a szívélyes fogadtatásnak.

Az E csoport eredményei: ITT!

Balogh József