Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Footgolf: Lenegyel Béla továbbra megállíthatatlan

Ezúttal sem talált legyőzőre Lengyel Béla, aki immáron az összetett aranyéremmel a zsebében sem lazított és behúzta a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) hetedik fordulóját, a Tokio Bar versenyt. A junioroknál ezúttal Kiss Roland nyakában volt a legfényesebb az érem, míg a senioroknál Kövecses László a 9-6-3-1 szabály értelmében diadalmaskodott. Külön elismerést érdemel a Hole Hunters csapata, mely minden kategóriában érmet szerzett, a csapat mérlege egy arany, egy ezüst és egy bronz volt Kisorosziban.

Bacskai Bence kis híján elvette az aranyérmet Lengyel Bélától, mindössze egy rúgás volt a különbség a két versenyző között. A harmadik helyre ezúttal az FTC játékosa Varga Gábor húzta be, aki jó eséllyel pályázik összetettben a dobogóra.

A junioroknál Kiss Roland ezúttal nagyon kiemelkedett a mezőnyből. A magyar bajnoki címet már a FociClub.hu kupán SZTK-s versenyző legnagyobb riválisát az összetettben és ezúttal is második Kókai Bencét előzte meg tíz rúgással.

Ami a senior kategóriát illeti, a vártnak megfelelően hatalmas volt a küzdelem és a végeredmény is roppant szorosra sikeredett. A hetedik fordulóban a hetedik győztest avathattuk Kövecses László személyében, aki ezzel összetettben hatalmasat lépett előre. Mögötte Korolovszky és Dombay végzett, az összetett állása roppant szoros, a bajnokavatás pedig az utolsó játéknapig várat magára. Micsoda versenyre van kilátás októberben…

Felnőtt
1. Lengyel Béla / EMFGSE / 74
2. Bacskai Bence / Hole Hunters / 75
3. Varga Gábor/ FTC / 78

Junior
1. Kiss Roland / SZTK / 93
2. Kókai Bence / Rowers / 103
3. Ifj. Kövecses László / Hole Hunters / 110

Senior
1. Kövecses László /Hole Hunters / 79
2. Korolovszky György / EMFGSE / 79
3. Dombay Zsolt / Milan Footgolf / 80

Arrow