Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Az Atletico legyűrte a Juvét, józanító pofont kapott az Olimpiakosz – videóval

Az Atletico Madrid csapata egy nem túl jó meccsen le tudta győzni a Juventust, míg a Malmö az Olimpiakoszt verte meg.

Forrás: facebook.com

Atletico Madrid – Juventus: 1-0
G: Turan (74.)
Atletico: Moyá, Juanfran – Miranda – Godín – Ansaldi, Turan (Siqueira 89.) – Koke – Tiago – Niguez (Griezmann 53.), Mandzukic (Suárez 84.) – García
Juventus: Buffon, Cacéres (Pereyra 77.) – Bonucci – Chiellini, Lichtsteiner (Giovinco 89.) – Vidal (Morata 83.) – Marchisio – Pogba – Evra, Tévez – Llorente
Sárga: García (54.), Ansaldi (62.) ill. Bonucci (13.) Chiellini (57.), Lichtsteiner (85.) Morata (86.), Pogba (90+1.), Giovinco (90+4.)

A 20. percben Mandzukic került helyzetbe, lövését azonban blokkolta egy védő, az viszont kétséges, hogy melyik testrészével. Nem kizárt, hogy kezet érintett a labda, a bíró mindenesetre továbbot intett. 5 perccel később a horvát lövése eljutott a kapuig, Buffon azonban leért az alsó sarokra. A 32. percben Godín fejese landolt a háló tetején, majd 1 perccel később Pogba lövése kerülte el a kaput nem sokkal. A kevés helyzet leginkább annak volt köszönhető, hogy a két csapat csak a másik hibájából tudott lehetőséget kialakítani, felállt védelem ellen nem ment.
Az 58. percben a spanyolok jogosan reklamálhattak tizenegyest, hiszen Arda Turan labdája eltalálta Cacéres karját, de a bíró továbbot intett. A 74. percben Koke lőtt mellé, de nem sokkal később már örülhettek a Matracosok szimpatizánsai. Negyed órával a vége előtt a hazaiak vezetést szereztek miután Juanfran beadását, védőjét megelőzve, gólra váltotta Arda Turan. A 80. percben kishíján egyenlített a Juve, Lichtsteiner beadását követően Raul García igyekezett tisztázni, de becsúszva a kapufát találta el.


Arda Turan Goal ~ Atletico Madrid vs Juventus 1… by Kilokili

Malmö – Olimpiakosz: 2-0
G: Rosenberg (42., 82.)
Malmö: Ólsen, Tinnerholm – Johansson – Helander – Ricardinho, Thelin – Kosi Adu – Halsti – Forsberg (Rakip 90.), Rosenberg – Eriksson (Cibicki 75.)
Olimpiakosz: Roberto, Elabdellaoui – Botía – Abidal – Masusaku, Ndinga (Dominguez 57.) – Milivojevic – Maniatisz, Kasami (Durmaz 69.) – Mitroglu – Affelay (Diamantakosz 79.)
Sárga: Kofi Adu (69.) ill. Affelay (47.), Maniatisz (56.), Milivojevic (68.)

Érdekes mérkőzést hozott a Malmö és az Olimpiakosz összecsapása. A meccs előtt mindenki a vendégeket tartotta esélyesebbnek, elévgre az Atletico ellen is nyerni tudtak, de a svédek meglepték őket. A görögök irányították a meccset, többet birtokolták a labdát és többször lőttek kapura, de egy tapasztalt játékos kibabrált velük. Rosenberg a Werder Bremen színeiben korábban már játszott a BL-ben, és most minden tapasztalatát bevetve két gólt szerzett. Végtelenül érdekessé teszi a csoportot ez az eredmény, hiszen így mindenkinek 3 pontja van.

Tereh Balázs