Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sokkolták a németeket, Gibraltár megint 7-et kapott – videóval

Váratlan vereségbe szaladt bele Németország, míg Gibraltár újra 7-0-s vereséget szenvedett.

Lengyelország – Németország: 2-0
G: Millik (51.), Mila (88.)

Németország dominálta a meccset, jobban játszott ellenfelénél, azonban nem tudott igazán komoly helyzeteket kialakítani. Lehetőségei persze voltak, Müller, Hummels és a debütáló Bellarabai is próbálkozott. A vezetést mégis a lengyelek szerezték meg, gyakorlatilag az első veszélyes támadásukból. Lukasz Piszczek beadására Neuer rosszul jött ki, így az Ajax csatára, Arkadiusz Millik a kapuba fejelhetett. Németország rátett egy lapáttal az egyenlítés megszerzése érdekében, előbb Durm, illetve Schürrle tesztelte Szczesnyt, majd a Lengyelországban született Podolski találta el a keresztlécet. A 88. percben azonban egy kontrával elmentek a lengyelek, aminek a végén Lewandowski önzetlenül helyzetbe hozta csatártársát, Milát, aki nem kegyelmezett, és ezzel eldöntötte a 3 pont sorsát. Lengyelország ezzel vezeti a csoportot.


Highlights – Poland vs Germany (2-0) 11-10-2014… by VoolPea

Írország- Gibraltár: 7-0
G: Keane (6., 14., bün. 18.), McClean (46., 53.), Perez (ög. 52.), Hoolahan (56.)

Szegény Gibraltár második tétmeccsét is 7-0-ra bukta el, a múltkor Lewandowski rúgott nekik négyet, most Robbie Keane 12 perc alatt ért el mesterhármast. Ezzel viszonylag hamar el is döntötték a meccset, de a második félidőben még 11 perc alatt gyorsan rúgtak még 4-et, így a gólkülönbségükkel biztos nem lesz baj. Írország egyelőre hibátlan, Gibraltár meg örülhet, ha gólt tud valahogy szerezni. Írország 5. gólja azért egészen elképesztőre sikeredett.  

Skócia – Grúzia: 1-0
G: Khubutia (ög. 28.)

Ez a meccs mindkét csapat számára nagyon fontos volt, hiszen a továbbjutás a cél, és bizony a grúzok is beleszólhatnak a küzdelembe. Első meccsüket elbukták Írország ellen, most pedig újabb vereséget szenvedtek, ezúttal Skóciától. Nem brillíroztak a hazaiak, de kiadtak magukból annyit, amennyi elég volt a győzelemhez.

A csoport állása:
1. Lengyelország 6 pont (9-0)
2. Írország 6 (9-1)
3. Németország 3
4. Skócia 3
5. Grúzia 0
6. Gibraltár 0

Tereh Balázs