Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelotti durván megvádolta Di Maríat!

A nyári történésekkel, a korábban elhangzott ellentétes pólusú vádakkal szembe menve, Carlo Ancelotti fellebbentette a fátylat, hogy Ángel di María miért is hagyta el valójában a Real Madridot.

televicentro.hn

Az argentin középpályás, Ángel Di María hatalmas megrökönyödést keltve igazolt a Manchester Unitedhez, faképnél hagyva az őt imádó Real szurkolókat, és az őt nagyon szerető csapattársakat, mint például Cristiano Ronaldot.

A jelek szerint a portugál klasszissal ellentétben a gárda vezetőedzője, Carlo Ancelotti már túltette magát Di María elvesztésén. Sőt, megcáfolta a korábbi híreket is, miszerint a „Blancok” döntése volt eladni a vb ezüstérmes játékost. Az olasz szakember, a Cadena Cope-nak nyilatkozott tegnap éjszaka:
„Vannak pillanatok, amikor a klubnak tudnia kell „NEM-et” mondani. Nem lehet megváltoztatni a klub bérpolitikáját, egy játékos miatt. Di María egy csomó pénzt kért, és inkább távozott, hogy több pénzt kereshessen. A klub ugyanis nem adta meg neki azt a pénzt, amit akart.” – lepte meg a közvéleményt, Ancelotti.

Balogh József