Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Messi az egyik legjobb, a történelemben!”

Az argentin válogatottat a nyári Világbajnokság után elhagyó ex-szövetségi kapitány, Alejandro Sabella szerint Lionel Messi a futball történetének egyik legnagyszerűbb játékosa.

madrid-barcelona.com

Az elmúlt napokban extrém mértékben szaporodtak meg az FC Barcelona sztárját, Lionel Messit éltető sorok, cikkek a világsajtóban. Az egész helyzet természetesen nem véletlen, ugyanis Messi a napokban ünnepelte 10 éves jubileumát annak, hogy bemutatkozhatott az a kataláén klub színeiben, a Primera Divisiónban.

Már több szakmailag is elismert személyiség is méltatta a minap Messit, az elmúlt évtized alatt elért sikereiért. A legújabb kedveskedő pedig nem más, mint a fentebb is emlegetett Sabella, aki különösen bízott a „Bolha” képességeiben, lévén teljesen köré építette a vb-t megjárt argentin nemzeti együttest:

„Ő az egyik legjobb játékos a világon, a történelem során. Amikor már úgy gondolnánk, hogy nem tud több figyelmet magára irányítani, mindig hoz valami újat a képességével, amivel megbontja rivális védelmét. A társai tudják, hogy ha nyerni akarnak a meccsen, akkor segíteniük kell őt, és ekkor az ellenfelek megijednek, mert tudják, hogy veszteni fognak. Ő egy meghatározó, kiváló játékos. Az argentinoknak volt már egy Maradonája, aki a legjobb játékos volt a világon. Vele hasonlítgatják mindig össze Messit. Akkor Maradona volt a legjobb, és most pedig Messi. Büszkék lehetünk.” – nyilatkozta Sabella.

Balogh József