Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Totti még sokáig tervez!

Remek hírrel szolgálhatunk az AS Roma rajongóinak! Az egyre inkább felemelkedőben lévő klub ikonikus csapatkapitánya, Francesco Totti bár már betöltötte 38. életévét is, nem gondolkodik a visszavonuláson.

www.independent.co.uk

A világbajnok, és egyszeres olasz bajnok Francesco Totti az ősszel továbbra is bombaformát mutatott idáig. A villanásaira pedig még mindig van esély, ugyanis a Roma nem csak a Serie A-ban, hanem a Bajnokok Ligájában is érdekelt.

Az pedig már csak valóban hab a tortán, hogy Totti az egyik csoportmeccsen szerzett góljával már most a történelem legidősebb BL-gólszerzőjének nevezheti magát.

És ugyan gyorsasága már megkopott, az elmúlt húsz év profizmusának köszönhetően, az örödöngősség még mindig ott van a játékában. Talán éppen ezért nem is élvetlen, hogy az AS Roma szurkolók kedvence bátran mer hosszútávra tervezni, mint aktív játékos:
„Játszani 40 felett? A késztetés, hogy játsszak még mindig ugyanaz, és fogok is játszani, amíg jól érzem magam. Természetesen fontos a szurkolók szeretete, a szenvedély, ami körülvesz, és az is, hogy úgy érzem, fontos vagyok a vezetőségnek, ez mind kell, hogy a legjobbamat adjam ki magamból.” .

Balogh József