Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: a Bayer Leverkusen védőjével erősítene a Bayern München! – sajtóhír

A Sky Germany információi alapján a Bayern München szeretné szerződtetni a Bayer Leverkusen német válogatott védőjét, nevezetesen Jonathan Tah-t…

A Sky Germany értesülései szerint a Bayern München tárgyalásokat folytat Jonathan Tah kapcsán. A bajorok szeretnék megerősíteni a védelmüket a 2024/2025-ös szezonra, erre pedig a Bayer Leverkusen játékosát szemelték ki. A ‘Gyógyszergyáriak’ vezérigazgatója, Fernando Carro elárulta, nem gördítenek akadályt a távozása elé, ha nem tudnak megállapodni az esetleges hosszabbításról, mivel Tah kontraktusa a 2025 nyarán lejár. A transfermarkt egyébként 30 millió euróra becsüli a piaci értékét, természetesen neki is hatalmas szerepe van a Bayer Leverkusen elképesztő idényéből. 

Jonathan Tah 2015 nyarán a Hamburgtól igazolt át a Bayer Leverkusenhez 9,5 millió euró ellenében. A német hátvéd gyakorlatilag a kezdetektől a klub meghatározó játékosának számít. Az aktuális idényben eddig mindent egybe véve 41 találkozón lépett pályára, ezeken 6 találatig jutott, míg összesen pedig már 346 tétmérkőzésen viselhette a Leverkusen szerelését. A német válogatottban 2016 márciusában debütált, ez idáig 23-szor húzhatta fel magára a címeres mezt.