Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: a PSV Eindhoven sztárja érkezhet a ligába? – sajtóhír

Lapértesülések szerint a PSV Eindhoven mexikói válogatott kiválósága, Hirving Lozano fontolgatja, hogy az észak-amerikai profi labdarúgó-ligában (MLS) folytassa pályafutását.

(Photo by Broer van den Boom/BSR Agency/Getty Images)

 

A goal.com beszámolója szerint a júliusban már 29 esztendős játékost, aki a mögöttünk hagyott nyáron az olasz bajnok Napolit hagyta el, hogy visszatérhessen korábbi sikerei színhelyére Eindhovenbe (Lozano 2017 és 2019 között már játszott a PSV-nél – a szerk.), foglalkoztatja a váltás gondolata, ráadásul szívesen futballozna, és ami szintén nem elhanyagolható szívesen költözne családjával az USA-ba.

A The Athletic hozzáteszi, hogy Lozanot az a San Diego FC csábítaná el, amely 2025-től csatlakozik új franchise-ként az MLS-hez, és egy sztárigazolással jelezné ambícióit a liga többi csapata felé.
A The Athletic szerint a San Diego mind a fizetési sapka tekintetében, mint pedig az átigazolás anyagi vonzatát tekintve komoly összegeket áldozna Lozano átigazolására.

A 70-szeres mexikói válogatott játékos ezen forgatókönyv teljesülése esetén egy szezont még futballozhatna a legmagasabb szinten Európában (minden arra utaló jel szerint bajnok lesz a PSV-vel, és a Bajnokok Ligájában lesz érdekelt – a szerk.), 30-as éveit viszont már az MLS-ben kezdhetné, nyugodt lezárást biztosítva ezzel karrierjében.