Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Joshua Kimmich: “nincsen okunk a félelemre a Real Madrid ellen!”

A Bayern München – Real Madrid párharc első felvonása előtt a német középpályás, Joshua Kimmich állt a sajtó rendelkezésére…

(Photo by F. Noever/FC Bayern via Getty Images)

Magabiztosan várja a Bayern München – Real Madrid BL-negyeddöntő odavágóját a német középpályás, Joshua Kimmich, aki többek között a rivális játékosok tehetségére is kitért a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón.

“A Real Madrid sikereit, nem csak a szerencse táplálja. Végignéztük őket, ahogyan megnyeri az előző címüket, és csupán szerencsével nem lehetett volna ennyiszer felállni hátrányból. A küzdőszellemük és a mentalitásuk viszi őket előre.

Vinícius Junior egy kivételes játékos, jelenleg ő az egyik legjobb támadó egész Európában. Nagyon nehéz lesz ellene védekezni, csapatként kell megoldanunk a dolgot.

Két nagy csapat fog találkozni egymással. A tapasztalatuk hatalmas előnyt jelent, bíznak magukban és a mentális képességeikben. Van okuk a magabiztosságra. Azonban mi sem kételkedünk magunkban, két nagyszerű mérkőzésen vagyunk túl az Arsenal elleni párosításon, nincsen okunk a félelemre!”