Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Khedira tíz kérője

Igen kelendő a Real Madrid középpályása Sami Khedira, aki szinte biztosan távozik spanyol fővárosból a télen. A nyáron világbajnokságot nyerő labdarúgó válogathat a jobbnál jobb ajánlatok között, ezúttal újabb angol sztárklub csatlakozott a kérők közé.

Kép Forrása: galleryhip.com

A legfrissebb hírek szerint Van Gaal is csapatában tudná a királyiak játékosát, így a Manchester United is beszáll a licitálók közé. Ezzel a United a tizedik klub, melyet a transfermarkt.de számlál, mint érdeklődő.

Az utóbbi hetekben a Cheslea érdeklődéséről szóltak a legélénkebb pletykák, volt olyan vázlat is, mely szerint Petr Cech is az üzlet része lehet. Emellett az Arsenal sem mondott le Khedira megszerzéséről. Németországból a Dortmund és a Bayenr is felsejlett, mint lehetséges kérő, míg olasz földön a Fiorentina, AC Milan, AS Roma trióról lehetett hallani. Nem maradt ki korunk két francia pénzeszsákja a PSG és a Monaco sem, mindketten figyelik a dolgok lefolyását. Télen úgy fest mind a Real Madrid, mind pedig Khedira válogathat, kíváncsian várjuk, ki lesz a befutó.

Arrow