Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DFB Pokal: Megégett a Hannover, simán továbbment a Werder

A Hannover a másodosztályú Aalen otthonában szenvedett vereséget, míg a Werder Bremen könnyedén továbbment.

Forrás: borussia.de

Aalen – Hannover: 2-0
G: Gülselam (ög. 24.), Klauß (59.)

Váratlan vereséget szenvedett a Hannover csapata, a bajnokságban a 7. helyen állnak, és a hétvégén éppen a Signal Iduna Parkból hozták el a 3 pontot. Az Aalen ezzel szemben a másodosztály alján tanyázik, utolsó előtti helyen. Ezekre a mérkőzésekre szokták mondani, hogy országos 2-es, de a kiscsapat felszívta magát, és noha egy kis szerencséjük is volt, továbbjutottak a 3. fordulóba.

Chemnitz – Werder Bremen: 0-2
G: Bartels (31.), Di Santo (49.)

A Bréma katasztrofális szezont produkál egyelőre, tök utolsók a Bundesligában és még nyeretlenek, de most a harmadosztályú Chemnitz ellen azért megszerezték a győzelmet. Ez talán egy kis lendületet adhat nekik a szezonra, lássuk be szükségük lesz rá, ha bent akarnak maradni.

Kickers Offenbach – Karlsruhe: 1-0
G: Pintol (63.)

A negyedosztály listavezetője meglepetésre legyőzte a másodosztályú Karlsruhét. Nagy győzelem ez a hazaiak számára, akiktől hatalmas teljesítmény az, hogy a kupa 3. fordulójáig eljutottak.

Bielefeld – Hertha: 0-0 (büntetőkkel 4-2)

A harmadosztályú Bielefeld jobban játszott a fővárosiaknál, több kapuralövésük volt, és az egész Berlin tompának tűnt. Döntésre azonban nem tudták vinni a felek sem a rendes játékidőben, sem a hosszabbításban, így tizenegyesek következtek. Itt a hazaiak bizonyultak magabiztosabbnak, és mondhatjuk, hogy megérdemelten mentek tovább.