Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Roma befogta a Juvét, lemosták a pályáról az Udinesét

Hatalmasat kaszált ezzel a fordulóval a Roma csapata, az összes riválisa botlott, míg az Udinese váratlanul nagy pofonba szaladt bele Firenzében.

De Rossi örül – Forrás: facebook.com

Roma – Cesena: 2-0
G: Destro (9.), De Rosssi (81.)

A fővárosiak nagyon sima győzelmet arattak az újonc felett, és pontszámban beérték a Juventust. Végig kontrollálták a meccset, és 9 perccel a meccs kezdése után, illetve a vége előtt szerzett gólokkal be is biztosították a győzelmüket. Összesen 13 kapuralövési kísérlete volt a Farkasoknak, amiból 5 el is találta a kaput, de a labdát 73%-ban birtokolták. Kétség sem férhet a győzelmükhöz, a Cesena viszont vészesen csúszik lefelé a tabellán, és már a kiesőzónában vannak.

Fiorentina – Udinese: 3-0
G: Babacar (44., 70.), Valero (81.)

A beharangozóban azt írtuk, hogy a Fiorentina támadójátéka akadozik, az Udinese védelme kiváló. Aki csak ezt a meccset látta azt mondaná, hogy ennél jobban nem is lehetett volna mellélőni. Babacar két gólt is vállalt, míg Borja Valero egyszer volt eredményes, de még ez sem takarta a Fiorentina totális mezőnyfölényét. A 9 kaput eltaláló lövés önmagáért beszél, a túloldalon ez a szám 1. Végtelenül besűrüsödött a mezőny, a 10. Fiorentina és a 3. Milan közt mindössze 3 pont van.

Torino – Parma: 1-0
G: Darmian (10.)
Kiállítva: – ill. Cordaz (75.)

A Parmánál továbbra is óriási a baj, Donadoni emberei 8. vereségüket szenvedték el a bajnokságban és tök utolsók. A helyzetük jelenleg teljes mértékben kilátástalan, és ebből most a Torino profitált. Ventura legénysége sem valami meggyőző idén, de ők stabilan a középmezőnyben tanyáznak. Gondolná valaki, hogy tavaly ez a két csapat a 7. és a 6. helyen végzett?

Tereh Balázs