Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Kiszenvedte első győzelmét a Benfica!

A Bajnokok Ligája csoportkörének 4. mérkőzésén a Benfica megszerezte első győzelmét az idei sorozatban, a Monaco pedig megkapta első gólját.

uefa.com

Bajnokok Ligája – Csoportkör, 4. mérkőzés
C csoport

Benfica – Monaco 1-0 (0-0)
G: Talisca (82.) ill. –

Benfica: Cesar – Pereira, Luisao, Jardel, Almeida – Salvio, Samaris (Lima 62’), Perez – Derley (Cristante 86’), Talisca, Gaitan (Bebe 90+1’)
Monaco: Subasic – Fabio, Raggi, Carvalho, Kurzawa – Moutinho, Toulalan, Kondogbia (Germain 86’) – Ocampos (Dirar 63’), Traore (Martial 72’), Ferreira

A mérkőzést a Benfica abban a tudatban várta, hogy ha nem sikerül a győzelem, akkor óriási bajba kerülnek, ennek ellenére nem azt a játékot nyújtották, amit elvártunk volna tőlük, de a győzelmet végül behúzták.
Az első félidő egyenesen unalmas volt. Eduardo Salvio lövésén kívül -ami éppen csak, de elkerülte a balalsót – nagy lehetőséget nem is lehetett feljegyezni, így 0-0-val mentek szünetre a csapatok.
A második játékrészre a Benfica már komolyabb elánnal jött ki, de a mutatott játék még így is hagyott maga után némi kívánni valót.
Azonban a Monaconak is voltak nagy lehetőségei, mint pl. Kurzawa fejese, Traore vagy Ferreira lövései, amiket bravúrral védett Julio César.
Aztán a Benfica pillanatai jöttek, de se Limának, se Gaitannak nem sikerült gólt szereznie.
Azonban a 82. percben jött Talisca és góljával értékes 3 pontot szerzett csapatának ami nagyon fontos lehet a továbbjutás szempontjából.

A C csoport állása:
1. Leverkusen 9 pont
2. Monaco 5 pont
3. Zenit 4 pont
4. Benfica 4 pont

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Szajevics Patrik