Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Török csatártehetséget igazolhat a Hamburg

Nagyon gyatra a Hamburg góltermése idén a Bundesligban – mindössze négyszer találtak be az eddig lejátszott 11. fordulóban. A télen egy csatárral erősíthetnek.

radikal.com.tr

Hazájában az egyik legnagyobb tehetségként tartják számon, de nem játszhat. A török Bursaspor saját nevelésű játékosa a nyáron ugyanis hangot adott átigazolási szándékának, mivel nem lát esélyt a csapata kerülésre. A klub így egész szezonra szuszpendálta, szerződése pedig a nyárig szól. A télen így Németországba szerződhet a csatár.

Batuhan Altinas a török ‘Lig Radio’ értesülései szerint a Hamburger SV együttesében folytathatja pályafutását. A forrás úgy tudja, hogy a játékos és az észak-német alakulat már meg is egyezett egymással. Altinas januárban 400 ezer euróért válthat klubot.

A 18 esztendős csatár esetében még kérdéses, hogy a tartalékoknál, vagy a profik között számol vele a Hamburg. Minden esetre Altinas személyében egy török U19-es válogatott tehetség érkezhet, aki a következő szezonban akár Pierre-Michel Lasogga cseréjeként fejlődhet.

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Galeß