Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Crystal Palace lehajrázta a Liverpoolt! – videóval

A Premier League 12. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén Londonban találkozott egymással a Crystal Palace és a Liverpool. A hazaiak a kiesőzónától, a vendégek a középmezőnytől akartak ellépni.

 

Kép forrása: bbc.co.uk
Bolasie jelentette a különbséget


Crystal Palace – Liverpool 3-1 (1-1)
London, Selhurst Park, 24.862 néző. Vezette: Jonathan Moss.
Crystal Palace: Speroni – Kelly, Dann, Delaney (Hangeland 36.), Ward – Puncheon (McArthur 76.), Jedinak, Ledley, Bolasie (Bannan 86.) – Chamakh, Gayle.
Liverpool: Mignolet – Johnson, Lovren, Skrtel, Manquillo – Gerrard, Allen (Can 74.), Sterling, Coutinho, Lallana (Borini 72.) – Lambert.
Gólszerzők: Gayle (17.), Ledley (78.), Jedinak (82.) ill. Lambert (2.)
Sárga lap: Hangeland (84.) ill. Skrtel (53.), Manquillo (61.)

Már a kezdő sípszó után belecsaptak a csapatok, és szinte még helyet sem foglaltak a nézők Londonban, máris vezetett a vendég Liverpool. Adam Lallana fantasztikus ívelését Ricky Lambert előbb maga elé varázsolta, majd a kapus mellett a kapuba passzolt. Esély sem volt  a mérkőzés ellaposodására, a hazaik láthatóan nem törtek össze, és igyekeztek minél hamarabb kiegyenlíteni, ami sikerült is. Bolasie 25 méteres lövése elsuhant Mignolet keze mellett, de a bal kapufáról kifelé pattant, és egy védővel a nyakán érkező Dwight Gayle a kapuba pofozta a kipattanót. A Liverpool átvette az irányítást, és kézben tartotta a mérkőzést a félidő további részében de, sem Allen, sem Gerrard nem tudott már alakítani az eredményen. A második félidőre támadólag állt ki a vendégcsapat, és továbbra is magabiztos labdatartás mellett támadták a Palace kapuját, de távoli lövéseknél közelebb nem jutottak, a hazaiak nagyon jól megszervezték a védelmüket. A távoli lövésekbe rendre beleléptek a védők, a londoniak támadásai pedig a liverpooli tizenhatos előtt lelassultak, és teljesen hatástalanokká váltak. És hiába a 65 %-os vendég labdabirtoklási arány, a Crystal Palace szerezte meg a vezetést a 78. percben. Bolasie passzát Ledley váltotta gólra, majd mielőtt esélye lehetett volna a Liverpoolnak az egyenlítésre, Jedinak egy fantasztikus szabadrúgásgólt varázsolt a bal felsőbe, Mignolet kapusnak esélye sem volt a hárításra. Míg a Liverpool birtokolta a labdát, és távoli lövésekkel próbálkozott, a Crystal Palace hazai pályán három szép góllal, és magabiztos helyzetkihasználással behúzta a három pontot a győzelemért.


All Goals – Crystal Palace 3-1 Liverpool – 23… by Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

/RandomPR” target=”_blank”>RandomPR

Demmel László