Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két nagy név szerepel az Everton célkeresztjében

Az Everton középpályása, Muhamed Besic az angol sajtó szerint komoly csapattársakat kaphat, lévén a liverpooliak gondolkodnak Martín Montoya és Memphis Depay leigazolásán is.

Kép forrása: bleacherreport.net

Az Everton menedzsere, Roberto Martínez a The People értesülése szerint januárban egy-két igazolással szeretné felrázni az idén talán kissé a várakozások alatt teljesítő együttesét. A tréner egyik fő célpontja a többek között az Interrel is szóba hozott Martín Montoya, akinek elsősorban Seamus Coleman helyettesítése lenne a feladata a Goodison Parkban.

A 23 éves védő megszerezését segíti, hogy a Barcelona nem tartana igény rá, sőt a katalánok állítólag benne lennének egy esetleges kölcsönadásban is. A lap ráadásul úgy tudja, Montoya nyáron 6,5 millió fontért akár végleg is távozhatna a sztárcsapattól.

Martínez másik kiszemeltjénél már sokkal keményebb fába vágta a fejszéjét, a tréner ugyanis szemet vetett a PSV Eindhoven és a holland válogatott alapemberére, Memphis Depay-ra is. A szezonban már 12 gólnál járó tehetség megszerzése nem lesz egyszerű, lévén például a Manchester Uniteddal kell majd felvennie az Evertonnak a versenyt.

R@mbo