Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sneijder elégedetlen, van Gaal készenlétben

A Galatasaray edzője, Cesare Prandelli ismét csak csereként számolt Wesley Sneijderrel, ez pedig nagyon nem tetszik a holland középpályásnak, aki tárgyalni akar együttesével. A 30 éves klasszisnak Louis van Gaal dobhat mentőövet.

Kép forrása: express.co.uk

A török bajnokság hétvégi fordulójában a Galatasaray hatalmas meglepetésre hazai pályán szenvedett 3-0-s vereséget a Trabzonsportól. A találkozón Cesare Prandelli csak csereként számolt Wesley Sniejderrel, az edző ezen tettének pedig komolyabb következményei lehetnek még a zakónál is.

„Nem tudom, miért kellett a padon üldögélnie. Szerdán Brüsszelben le fogunk ülni a vezetéssel, és átbeszéljük majd a helyzetet. Szót kell ejtenünk a történtekről. Tényleg nem értem, miért nem kezdhetett. Sneijder maradni szeretne, de ha továbbra is a padon ül, akkor az nem lesz jó” – nyilatkozta a középpályás ügynöke, Guido Albers a Bugun TV-nek.

A talkSPORT értesülése szerint a Manchester United menedzsere, Louis van Gaal szívesen kihasználná a helyzetet, és ismét együtt dolgozna a 30 éves játékossal.

R@mbo