Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Copa America: Sorsoltak! – Megvan a csoportbeosztás

Sorsoltak, és elkészítették a 2015-ös Copa America csoportbeosztását, illetve menetrendjét a Dél-amerikai Labdarúgó-szövetség illetékesei. Remek mérkőzésekre és párharcokra van kilátás.

Kép Forrása: goal.com

A kontinensviadal 44. alkalommal kerül megrendezésre, a házigazda az a Chile lesz, mely legutóbb 1991-ben adott otthont az eseménynek. A torna győztese kvalifikálja magát a 2017-es konföderációs kupára. Ami a csoportküzdelmeket illeti, minden csoport első két helyezettje automatikusan továbblép, míg a két legjobb csoport harmadik nyer még utat a nyolcaddöntőbe.

A torna megrendezése június 11. és július 4. között esedékes.

A csoport:
Chile, Mexikó, Ecuador, Bolívia

A házigazda chilei csapat Mexikó, Ecuador és Bolívia legjobbjai ellen léphet tovább csoportjából, Hernandez és társai, meghívottként szerepelhetnek a tornán, Alexis Sanchez és a Real Madrid támadójának a párharca igen jónak ígérkezik, de Ecuador gólfelelőséről Enner Valenciáról se feledkezzünk meg. Igen kiegyenlített csoport, Bolívia kilóg a sorból.

B csoport:
Argentína, Uruguay, Paraguay, Jamaica

Egy csoportban a világbajnokság ezüstérmese és a címvédő Uruguay. Egymás ellen lép majd pályára Messi és Suarez, már amennyiben addigra lejár utóbbinak az eltiltása. A csoportból ezen két együttes kiemelkedik, sem Paraguay és a meghívott Jamaica nem képvisel jelentős játékerőt. igaz Uruguay is átalakuláson, fiatalításon megy keresztül ú.

C csoport:
Brazília, Kolumbia, Peru, Venezuela

Egymás ellen Neymar és James Rodriguez, nem mindennapi mérkőzésnek ígérkezik Kolumbia és Brazília összecsapása. Csakúgy mint a másik négyesben itt is a csoport másik két képviselője Peru és Venezuela egy sokkalta szerényebb játékerőt képvisel.

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Őszi Ádám