Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Ramsey már most magyarázza a bizonyítványt

Nincs könnyű helyzetben az Arsenal együttese. Az „Ágyúsok” tavaly meglehetősen közel jártak a bajnoki elsőséghez, ám idén jóval visszafogottabban teljesítenek, mint tették azt egy évvel ezelőtt.

www.gopixpic.com

Sokan, sokféleképpen magyarázzák, hogy mi lehet a gyengélkedés igazi oka, ám van néhány tény, ami felett nehéz elsiklani. Ilyenek Arséne Wenger taktikai hibái, amelyek az előző idényben nem voltak jellemezőek. De akár a kulcsemberek halványabb produkciójára is ráfoghatjuk, az Arsenal meglepő, és kevésbé meglepő zakóit.

2013 őszén a Premier League talán legjobb formában lévő játékosa volt Aaron Ramsey, ám a külső szemlélő számára most úgy tűnhet, hogy a walesi középpályással kissé elszaladt a ló, aminek a csapat egésze issza meg a levét. Mindezt most éppen az érintett próbálta meg elmismásolni, a Sky Sports riporterének:

„Az, amit Wenger tesz a klubért, és értünk, azért szeretnénk dolgozni, és eredményeket elérni. Mind egy csónakban evezünk, és tudjuk, hogy mi számít. Az előző szezonunk egy nagyon jó év volt. Erre az idényre meg akartuk alapozni magunkat, és remélhetőleg meg tudjuk csinálni újra.” – fogalmazott meghökkentően Ramsey, miközben a bajnokságban csak a 8. helyen állnak, illetve a Bajnokok Ligájában sem harcolták még ki, a biztos továbbjutást.

Az Arsenal ma este a Borussia Dortmunddal csap össze a BL-ben, és mindenképp nyernie kell, ha meg szeretné szerezni a D csoport első helyét.

Fogadj és nyerj milliókat kedvenc bajnokságaiddal a Tippmixpro Nyerő 5-ösben!

Balogh József