Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A MU is szeretné a Real játékosát

A Vörös Ördögök is szívesen látnák a Real Madrid játékosát, Raphael Varanet a csapatnál. Ha tényleg komolyan gondolják, akkor mélyen a zsebükbe kell nyúlni.

sport365.hu

Több angol hírportál szerint a Manchester United kész ajánlatot tenni a királyiak 21 éves játékosáért, Raphael Varanért.
A francia válogatott középhátvéd az egyik legjobb lehet posztján pár éven belül, ezzel mindenki egyetért. Az Old Traffordon pedig egy ilyen játékosra van most szüksége a védelemben Van Gaalnak, hiszen a klasszis védőkkel igencsak hadilábon áll a holland mester.
A Manchesternek elég mélyen a zsebébe kéne nyúlnia, hogy megszerezhesse a játékost, hiszen legalább 30 millió fontot kéne a Realnak kifizetniük. Viszont a spanyol gárdánál is tudják, hogy mekkora érték Varane, ezért nem valószínű, hogy megválnak tőle.
Bár volt egy elég érdekes nyilatkozat a játékostól nemrégiben:“A nemzeti csapatban több szerep hárul rám, és nagyobb felelősséget kapok. A célom az, hogy a klubomnál is ugyanilyen szerepet töltsek be minél hamarabb.”

Szajevics Patrik