Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus a Porto védőjét nézte ki

Massimiliano Allegri vérző hátsó alakzata miatt középső védőt igazolna, olasz források szerint pedig a tréner első körben a Portonál próbálkozna.

Kép forrása: sportmediaset.it

Kép forrása: sportmediaset.it

A Juventus ugyan szokás szerint vezeti az olasz bajnokságot, azonban a védelmük tekintetében komoly bajban vannak a torinóiak. Massimiliano Allegri sérülése miatt már hosszú ideje nem számíthat világbajnokára, Andrea Barzaglira, de a rutinos bekken kívül jelenleg Martin Caceres és Luca Marrone is maródi, így a tréner úgy döntött, januárban megerősíti hátsó alakzatát.

A Tuttosport értesülése szerint már kész a szakember listája, amelynek élén a Porto mellőzött játékosa, Rolando áll. A 29 éves védő számára ráadásul nem is lenne ismeretlen a Serie A, lévén már a Napolinál és az Internél is eltöltött egy sikeres időszakot, Torinóba költözésénél azonban klubja jelentheti az akadályt. A bajnokcsapat első körben csak kölcsönvenné a bekket, ez pedig egy orosz ajánlat miatt hátrány lehet.

Rolandot ugyanis korábbi edzője, Andre Villas-Boas Szentpétervárra hívja, a Zenit pedig le is tenne érte egy ötmillió eurós ajánlatot. Allegri ennek ellenére a végén mégis révbe érhet, a védő ugyanis kijelentette, szeretne visszatérni a Serie A-ba.

R@mbo