Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milan feláldozhatja legnagyobb értékét

Rosszak a pénzügyi mutatói a lombardoknak, Silvio Berlusconi ezért újfent túladhat egyik kulcsjátékosán. Az áldozat szerepét ezúttal Stephen El Sharaawy töltheti be.

Kép forrása: aldia.cr

Kép forrása: aldia.cr

A Milan a visszafogott játékos-politikája ellenére is bajban van, az együttes ugyanis nem kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába, ez pedig komolyan tükröződik az anyagiakon is. Olasz források szerint 2014-ben 70 millió eurós veszteségre számíthatnak a lombardok, akik ismét radikális lépéssel próbálnák meg egyensúlyba hozni pénzügyeiket.

A Tuttosport úgy tudja, Silvio Berlusconi újfent túladna egyik legjobbján, a „kiválasztott” pedig a 30 millió euróra tartott Stephen El Sharaawy lehet. A lap értesülése szerint az egyelőre csak korábbi önmagát kereső támadó nyáron, de akár már januárban távozhat, a kérőkben pedig nem lenne hiány, hiszen az Arsenal, a Borussia Dortmund, a Liverpool, illetve korábbi edzője, a jelenleg a Juventust irányító Massimiliano Allegri is vinné őt.

A lombardoknál korábban már volt példa hasonlóra, a korábbi miniszterelnök előbb Kakát, majd a Thiago Silva, Zlatan Ibrahimovic kettőst értékesítette anyagi megfontolások miatt.

R@mbo