Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Londoni gyors érkezhet Milánóba

Olasz lapértesülések szerint az Inter vezetőedzője, Roberto Mancini a Tottenham szélsőjét, Aaron Lennont nézte ki magának. A rutinos szakember egyik játékosát áldozná be az angolért cserébe.

Kép forrása: footballimages.info

Kép forrása: footballimages.info

Roberto Mancini visszatérése óta nem titkolja, komoly hangsúlyt szeretne fektetni a szélső támadásokra az Internél, ehhez pedig januárban mindenképp igazolna. A tréner először az Atlético Madrid olasz válogatottját, Alessio Cercit nézte ki magának, ő azonban nehezen mozdítható célpontnak tűnik, ezért a korábbi támadó figyelme London felé fordult.

A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint Mancini jelenleg a Tottenham 21-szeres válogatott játékosát, Aaron Lennont szeretné Milánóba csábítani. A Sarkantyúsok hétmillió fontért el is engednék a szélsőt, az olaszok azonban inkább cserében gondolkoznak, és a Fredy Guarín, Alvaro Pereira kettős egyik tagját ajánlanák fel a londoniaknak.

Nem csak az Inter jelentkezett be ugyanakkor a szélvészgyors játékosért, a Premier League-ből a Hull City és a Queens Park Rangers is lecsapna rá.

R@mbo