Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milan leigazolta Torrest a Chelsea-től – hivatalos

A lombardok és a londoniak is hivatalos közleményben jelentették be, Fernando Torres immár az AC Milan játékosa. A transzfer részleteit egyik fél sem hozta nyilvánosságra.

Torres végleg a Milané lett (Fotó: zimbio.com)

Torres végleg a Milané lett (Fotó: zimbio.com)

A mai nap folyamán már beszámoltunk róla, hogy Fernando Torres madridi visszatérése már csak a Chelsea-től függ, Alessio Cerci az Atlético részéről ugyanis már elfogadta a Milan feltételeit. Adriano Galliani végül az utolsó akadályt is elhárította, mivel a londoniak hivatalos honlapjukon bejelentették, a spanyol támadó immár nem tartozik a kötelékükbe.

„Fernando Torres az AC Milan játékosa. A csatár augusztusban két évre, kölcsönbe került a San Siróba, január 5-étől azonban teljes mértékben a Serie A-s klub labdarúgója lesz. Szeretnénk megköszönni Fernandonak a négy év alatt a csapatért tett szolgálatait, és a legjobbakat kívánjuk neki a jövőre nézve” – áll a Chelsea közleményében.

A Milan így mindent elhárított, az olasz sajtó szerint rövidesen azt is bejelenthetik, hogy Torres kölcsönben visszatér az Atlético Madridhoz.

R@mbo