Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tovább folytatódik a Bale-saga, költözhet az Arsenal világbajnoka – körkép

A spanyol sajtó továbbra sem tudja eldönteni, Gareth Bale megy, vagy marad a fővárosban, az Arsenal ellenben szinte biztos, hogy elköszön világbajnok támadójától, Lukas Podolskitól. A Manchester City 42 millió eurós ajánlattal kopogtat, a Bayern a riválistól igazolna. A Milan ismét pénz nélkül erősítene, a Liverpool és az Asrenal ugyanakkor újfent költekezne. Íme, a nap legfontosabb átigazolási hírei.

Kép forrása: gareth-bale.com

Kép forrása: gareth-bale.com

Anglia

Arsenal: Arséne Wenger továbbra is Mathieu Flamini helyettesét keresi, a Daily Mail értesülése szerint a francia trénernek pedig meg is van a találata, 20 millió fontért Londonba csábítaná a Sporting portugál válogatottját, William Carvalhót. A rutinos tréner védelmi gondjait is megoldaná, hatmillió fontért lecsapna a Saint-Étienne kapitányára, Loic Perrinre (The Mirror). A fővárosiak közben végleg eladták svéd tehetségüket, Kristoffer Olssont a dán Midtjyllandnak.

Manchester City: A Cadena Copa úgy tudja, a bajnokcsapat 42 millió eurós ajánlatott tett az Atlético Madrid támadójáért, Mario Mandzukicért.

Chelsea: José Mourinho egy évvel megtoldaná kapitánya, John Terry 2015 nyarán lejáró kontraktusát. A Daily Star értesülése szerint a 34 éves bekk heti 175 ezer fontot tehetne zsebre. A goal.com úgy tudja, a fővárosiak 10 millió euróért lecsapnának a Rijeka támadójára, Andrej Kramaricra.

Manchester United: Louis van Gaal nagyon elégedett Michael Carrick teljesítményével, a holland tréner ezért egy évvel meghosszabbítaná a 33 éves középpályás nyáron lejáró szerződését – írja a Daily Mail. A rutinos szakember Nemanja Vidicnek is mentőövet dobna, és kimentené az Interből a rutinos bekket (Daily Star).

Liverpool: A Lazio érdekes ajánlattal jelentkezett be, az olaszok vinnék Fabio Borinit, cserébe pedig nigériai középpályásuk, Ogenyi Onazit adnák az angoloknak – állítja a TuttoMercatoWeb. Brendan Rodgers a Daily Star szerint az Aston Villából erősítene, a kiszemeltek pedig Fabian Delph és Ron Vlaar.

QPR: Mindenképp menekülne az együttestől Adel Taarabt, a marokkói középpályás a Sport Mediaset értesülése szerint már a Napoli igazgatójával, Riccardo Bigonnal is felvette a kapcsolatot.

Spanyolország

Real Madrid: Tovább mennek a találgatások Gareth Bale jövőjét illetően, már David De Gea nevét is bedobta a sajtó a walesi kapcsán.

Real Sociedad: Az AS értesülése David Moyes volt csapatánál kopogtatna, és kölcsönvenné a Manchester United tehetségét, Adnan Januzajt. A skót tréner a belga középpályáson kívül Emre Cant (Liverpool) és Charlie Adamet (Stoke City) is a baszkokhoz csábítaná.

Valencia: A Denevérek 25 millió euróért Enzo Perez személyében argentin válogatott középpályást igazolhatnak – írja az O Jogo. A 28 éves játékos a Benficától érkezhet.

Sevilla: Az andalúzok lengyel középpályása, Grzegorz Krychowiak Twitter-oldalán jelentette be, minden bizonnyal Angliába igazol. A 24 éves játékos a célállomást egyelőre nem nevezte meg.

Shaqiri egyre közelebb van Torinóhoz (Fotó: fussball.ch)

Shaqiri egyre közelebb van Torinóhoz (Fotó: fussball.ch)

Olaszország

Juventus: Massimiliano Allgeri trenquartistát keres, a Tuttosport és a La Gazzetta dello Sport szerint pedig hárman vannak versenyben: Wesley Sneijder (Galatasaray), Hatem Ben Arfa (Hull City), valamint Xherdan Shaqiri (Bayern München) – utóbbi lehet a befutó.

AC Milan: A lombardok a Roma támadóját, Mattia Destrót nézték ki, az üzletbe pedig bevonhatják Stephen El Sharaawy-t is. Adriano Galliani még egy cserét eszközölne, Pablo Armerót adná a Genoának Luca Antonelliért cserébe.

Inter: Olasz források szerint megszületett az egyezség, Lukas Podolski így kölcsönbe a milánóiakhoz kerül.

Fiorentina: Továbbra is támadót keresnek a Violák, legújabb kiszemeltjük pedig a Chievo játékosa, Alberto Paloschi – írja a La Nazione.

Genoa: A Spartak Moszkva középpályása, Tino Costa már az olasz klubnál van, hogy megkezdhesse 18 hónapos kölcsönidőszakát. Gian Piero Gasperini előre is igazolna, a két kiszemelt Goran Pandev (Galatasaray), illetve Facundo Ferreyra (Newcastle United) – állítja a Sky Sport Italia.

Németország

Wolfsburg: Kevin De Bruyne ügynöke a Bildnek kijelentette, a Manchester City és a PSG mellett a Bayern München is vinné a belga középpályát.

Schalke: A transfermarkt.de úgy tudja, a német klub szemet vetett a Valencia 27 éves védőjére, Antonio Barragánra.

Hertha: Német források szerint a berliniek is érdeklődnek a Tottenham mellőzött középpályása, Paulinho iránt.

R@mbo