Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Torres hazatért, Mourinho a Barcelonát gyengítené – körkép

Pont került Fernando Torres kálváriájának végére, a támadó nevelőklubjánál találhatja meg régi önmagát. A Chelsea a Barcelona alapemberére, Sergio Busquets-re csapna le, a Liverpool a WBA nyerőemberével tenné ugyanezt. Louis van Gaal védelmét erősítené, Filippo Inzaghi ugyanakkor túladna egyik legnagyobb értékén. Íme, a nap legfontosabb átigazolási hírei.

A Kölyök hazatért (Fotó: clubatleticodemadrid.com)

A Kölyök hazatért (Fotó: clubatleticodemadrid.com)

Anglia

Manchester United: Az angolok továbbra is gondolkodnak a Milan védőjének, Adil Raminak a megszerzésén, a Daily Star értesülése szerint a lombardok Javier Hernándezt kapnák meg a francia játékosért cserébe. Louis van Gaal új, jobb oldali védőt is igazolna, a fő kiszemelt pedig az Everton 25 millióra tartott játékosa, Seamus Coleman – írja a Daily Star.

Liverpool: A Metro úgy tudja, Brendan Rodgers rohamot indítana a West Bromwich Albion gólfelelőséért, Saido Berahinoért. A Vörösök ajánlata 30 millió euró lehet.

Manchester City: Manuel Pellegrini szeretné védelmét erősítene, a le10sport.com értesülése szerint a chilei Madridból igazolhat, az Atlético brazilja, Marinda lehet a kiszemelt.

Chelsea: Meglepő húzásra készül José Mourinho, a portugál tréner a Stamford Bridge-re csábítaná a Barcelona középpályását, Sergio Busquets-t – írja a Metro.

Newcastle United: Az angol sajtó szerint Alan Pardew elhagyhatja a Szarkákat, és visszatérhet a Crystal Palace kispadjára. A menedzsert kétmillió fontért vásárolhatják ki szerződéséből.

Spanyolország

Atlético Madrid: A fővárosi klub hivatalos közleményben jelentette be legendájának, Fernando Torresnek a visszatérését.

Real Madrid: Az AS értesülése szerint a Blancók már Iker Casillas utódját keresik, a célpont pedig a Tenerife 19 éves tehetsége, Carlos Abad-Hernández lehet.

Málaga: A spanyol klub hivatalos közleményben jelentette be Roque Santa Cruz eladását. A 33 éves támadó a mexikói Cruz Azulhoz igazolt.

Getafe: A madridi kiscsapatban folytathatja karrierjét a Manchester City középpályása, Bruno Zuculini. A 21 éves játékos jelenleg kölcsönben a Valenciánál szerepel.

Olaszország

AC Milan: Filippo Inzaghi áldását adta, 15 millió eurós ajánlat esetén távozhat a lombardok támadója, Stephen El Sharaawy – írja az Il Quotidiano Sportivo. Olasz források ugyanakkor arról írnak, meg előre is igazolhat a korábbi támadó, célpontja pedig Stefano Okaka lehet.

Inter: A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, a milánóiaknál továbbra is képben van a PSG támadója, Ezequiel Lavezzi.

AS Roma: A fővárosiak rövidesen meghosszabbítják olasz válogatott középpályásuk, Alessandro Florenzi szerződését – írja a Sky Sport Italia. A 23 éves játékos fizetése évi kétmillió euróra emelkedhet.

Torino: A Tuttosport értesülése szerint a Napoli komolyan gondolkodik Matteo Darmian leigazolásán, a dél-olaszok hárommillió euró mellett Daván Zapatát és Omar El Kaddourit adnák a védőért.

Németország

Bayern München: Helyi lapértesülések szerint a bajorok rutinos támadóját, Claudio Pizarrót hazájából hívják, az Alianza Lima vinné őt.

Schalke: A német klub részéről Clemens Tönnies elismerte, szeretnék megszerezni a Manchester City védőjét, Matija Nastasicot.

Mönchengladbach: A transfermakrt.de szerint a német klub újfent a Baseltől igazolna, ezúttal a svájciak védője, Fabian Scär a kiszemelt.

R@mbo