Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zárlat alatt a Barcelona, Reus Madridba tart – körkép

Hatalmas csapás érte a Barcelonát, a CAS helyben hagyta a FIFA ítéletét, a katalán klub így 2016-ig nem igazolhat. Az Atlético Madrid nagy versenyt nyerhet, a bajnokcsapathoz kerülhet a Dortmund ásza, Merco Reus. A Manchester Unitednak a Real védője kell, Zlatan Ibrahimovic Rómában vezetne le, a Newcastle padjára játékosa ülhet. Íme, a nap legfontosabb átigazolási hírei.

Reust már nagyon várják Madridban (Fotó: blogspot.com)

Reust már nagyon várják Madridban (Fotó: blogspot.com)

Anglia

Arsenal: Arséne Wenger kijelentette, viccesnek tartja az Inter álláspontját, a francia tréner szerint Lukas Podolski marad a londoniaknál, akik ugyanakkor fiatal támadójukat, Yaya Sanogót kölcsönadhatják a Bordeaux-nak.

Manchester United: A Vörös Ördögök adózás utáni heti 105 ezer fontos fizetéssel csábítják a Real Madrid Európa- és világbajnok védőjét, Sergio Ramost – írja a Daily Star.

Liverpool: A továbbra is támadót kereső Vörösökkel kapcsolatban legújabban Ezequiel Lavezzi nevét dobta fel az angol sajtó. Az argentin támadóért nyolcmillió fontot adna Brendan Rodgers a Paris Saint-Germainnek.

Everton: Roberto Martinez elmondta, szeretnék megtartani a Manchester Uniteddal szóba hozott Seamus Colemant, míg Tim Howard sérülése miatt egy kapus érkezhet a Goodison Parkba.

Newcastle United: Az Independent értesülése szerint az együttes kapitánya, Fabricio Coloccini veheti át távozása esetén Alan Pardew helyét a kispadon. Az argentin bekk játékos-edzőként látná el feladatát.

WBA: A birminghami klub a Stoke City elleni vereséget követően menesztette menedzserét, Alan Irvine-t. Gera Zoltán egykori együttese emellett Twitter-oldalán kijelentette, Saido Berahino januárban nem fog a Liverpoolhoz igazolni.

Spanyolország

Barcelona: A CAS helyben hagyta a FIFA határozatát, a katalán klub így 2016-ig nem igazolhat.

Real Madrid: A BL-címvédő első embere, Florentino Perez kijelentette, esze ágában sincs eladni Gareth Bale-t, a walesi klasszis marad a Blancóknál.

Atlético Madrid: Diego Simeone kész megválni alapemberétől, Mirandától – állítja a Daily Star. A Manchester Cityvel, a Manchester Uniteddal és az Arsenallal is szóbahozott bekk 25 millió euróért távozhat a bajnokcsapattól. A Punto Pelota értesülése szerint nyáron nagy halat foghatnak a Matracosok, a fővárosiak ugyanis megegyeztek a Borussia Dortmunddal Merco Reusszal kapcsolatban.

Valencia: Hivatalosnak tekinthető a Benfica argentin középpályásának, Enzo Pereznek az érkezése. A vb-ezüstérmes játékos 25 millió euróért válthat klubbot.

Villarreal: A spanyol klub ajtót mutatott rutinos középpályásának, a 33 éves Caninak – írja az AS.

Olaszország

AC Milan: Olasz források szerint a lombardok hétmillió eurós ajánlatot tettek a Dinamo Zagreb középpályásáért, Marcelo Brozovicért. A Rossoneritől ideiglenesen ismét távozhat M’Baye Niang, az ifjú támadó most az Udineséhez kerülhet.

Inter: A milánóiak kitolnának a Juventusszal, a Tuttosport úgy tudja, Roberto Mancini is megpróbálkozna a Bayern München szélsőjének, Xherdan Shaqirinek a leigazolásával.

AS Roma: A svéd Aftonbladet c. lap állítja, a PSG sztárja, Zlatan Ibrahimovic szívesen visszatérne a Serie A-ba, a célállomása pedig Rudi Garcia együttese lehet.

Sampdoria: Városi belharc alakulhat ki a genovaiak argentin kapusáért, Sergio Romeróért, a talkSPORT értesülése szerint ugyanis a világbajnoki ezüstérmes játékost a Liverpool és az Everton is vinné.

Németország

Bayer Leverkusen: A transfermarkt.de úgy tudja, három labdarúgó – André Ramahlo (Red Bull Salzburg), Cédric Soares (Sporting) és Lars Stindl (Hannover) – szerepel a gyógyszergyáriak listáján.

RB Leipzig: A német klub sportigazgatója, Ralf Rangnick a Bildnek kijelentette, hiába a Juventus érdeklődése, nem fogják eladni dán támadójukat, Yussuf Poulsent.

Hannover: Huszti Szabolcs egykori együttese szerződést bontott egyik legrosszabb igazolásával, a brazil Francával.

Wolfsburg: Német források szerint a Farkasok lecsapnának az Ajax finn válogatott védőjére, Niklas Moisanderre.

R@mbo