Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Falcao-művelet Madridban, Hazard távozhat Londonból – körkép

A Real Madrid nyáron komoly erőket mozgósíthat Radamel Falcao leigazolása érdekében, még Karim Benzemát is beáldoznák a kolumbiaiért a fővárosiak. A Chelsea-nél biztos nem áll össze a Hazard-tengely, José Mourinho ellenben 37 milliót rettegett támadót igazolhat. Mario Balotellinek hazájából érkezhet a mentőöv, a Juventus pedig olcsóbb megoldásra válthat. Íme, a nap legfontosabb átigazolási hírei.

Madridban már Falcao leigazolásán dolgoznak (Fotó: depor.pe)

Madridban már Falcao leigazolásán dolgoznak (Fotó: depor.pe)

Anglia

Arsenal: Az Eurosport értesülése szerint Arséne Wenger ajánlatott tett a Legia Warsaw mindössze 16 éves középpályásáért, Krystian Bielikért.

Liverpool: Tovább folytatódik a támadó hajsza, Brendan Rodgers most a Villarreal 12 gólos játékosát, Luciano Viettót nézte ki – írja a The Mirror. A 21 éves argentint 12 millió fontért engedné el a klubja.

Everton: A liverpooliak a Wigan rutinos ománi kapusával, Ali Al-Habsival pótolnák a másfél hónapra kidőlt Tim Howardot.

Southampton: A Daily Star úgy tudja, Ronald Koeman végleg szeretné megszerezni az Atlético Madrid védőjét, Toby Alderweireldet. A norvégok legnagyobb reménysége, Martin Ödegaard az angol sajtó szerint a Szenteknél köthet ki.

Swansea City: Továbbra is kelendő portéka a walesiek gólfelelőse, Wilfried Bony, az elefántcsontparti támadót a Manchester City és a Chelsea is vinné. Nehéz helyzetben vannak ugyanakkor a kérők, mivel a klasszis árát 37 millió euróban szabta meg klubja – írja a The Times.

Crystal Palace: Az angol sajtó értesülése szerint komoly tervei vannak a klub leendő menedzserének, Alan Pardew-nak, aki Papiss Cissé (Newcastle) mellett a Swansea két játékosát, Jonjo Shelvey-t és Bafetimbi Gomist is megszerezné.

Spanyolország

Real Madrid: A Blancók nyáron lecsapnának korábbi célpontjukra, a jelenleg a Manchester Unitedban játszó Radamel Falcaóra. Az üzletet Karim Benzema bánhatja, ugyanis az ő eladásából fedezné Florentino Perez a kolumbiai érkezését – állítja a Daily Star.

Atlético Madrid: Spanyol források szerint Mario Suárez távozhat a bajnokcsapattól, és az Arsenalhoz igazolhat.

Real Sociedad: David Moyes-nek egyik célpontjáról biztos le kell tennie, a Liverpool ugyanis nem kívánja kölcsönadni Emre Cant – állítja a Daily Mail.

Getafe: A madridi kiscsapat középpályása, Pedro León Németországba igazolhat, a transfermarkt.de szerint az Eintracht Frankfurt, a Werder Bremen és a Hannover is vinné a 28 éves játékost.

Olaszország

Juventus: A Tuttosport értesülése szerint a bajnokcsapat a Manchester Unitednál Mata miatt kopogtatott, de zárt ajtókra talált. Az olasz média úgy tudja, magas ára miatt Xherdan Shaqiri mégsem lesz a torinóiak játékosa, helyette Wesley Sneijder (Galatasaray) érkezhet.

Inter: A milánóiak megpróbálkozhatnak a Chelsea középpályásának, Mohamed Salah-nak a kölcsönvételével – állítja a La Gazzetta dello Sport.

Napoli: A dél-olaszok készek kockáztatni, Rafael Benítez az Il Messaggero értesülése szerint fél évre kölcsönvenné a Liverpool kegyvesztett támadóját, Mario Balotellit.

Fiorentina: Neto péntekig kapott időt, addig kell eldöntenie a brazil válogatott kapusnak, hogy meghosszabbítja-e idény végén lejáró szerződését – írja a La Nazione the Viola. Ha nemleges lesz a portás válasza, akkor már januárban mennie kell. A Violák kéthetes próbajátékra hívták korábbi játékosukat, Adrian Mutut.

Németország

Borussia Dortmund: Jürgen Klopp az Anderlecht két tehetséges játékosát, Dennis Praetet és Youri Tielemanst is csapatához csábítaná – állítja a Bild.

Mönchengladbach: A Bild értesülése szerint a német klub nyolcmillió euróért végleg megszerezheti a Chelsea középpályását, Thorgan Hazardot.

Werder Bremen: Német források szerint a Muzsikusok szemet vetettek a Fiorentina szlovén válogatott támadójára, Josip Ilicicre.

FC Köln: A Kecskések Brémából igazolnának, a célpont pedig a Werder középpályása, Zlatko Junuzovic lehet.

R@mbo