Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Messi örökre Barcás marad”

A Southampton menedzsere, Ronald Koeman nagyon bölcs meglátás hozakodott elő, játékos-karrierjének meghatározó klubjával, az FC Barcelonával kapcsolatban.

www.goal.com

www.goal.com

Az El Mundo Deportivo szólaltatta meg a korábbi holland válogatott kiválóságot, aki játékosként egykoron szolgálta a gránátvörös-kék mezeseket. Koeman manapság a Premier League-ben tevékenykedik, ám jó meglátásait érdemes figyelemmel kezelni a legfrissebb botránnyal kapcsolatban.

A botrány pedig nem más, mint Lionel Messi hisztije a vezetőedző, Luis Enrique személye ellen. A többség pedig kétfajta megoldásban látja a probléma rendezését, vagy a mesternek kell távoznia, vagy az argentin világsztárnak. Állítólag Messit erőteljesen ostromolja a Chelsea, amely csillagászati összeget sem sajnálna érte. Ám Koeman úgy gondolja, hogy nem sok esély van a „Bolha” távozására:
„Ha engem kérdeznek, Messi továbbra is az FC Barcelonában fog játszani, azt hiszem. Ott kell maradnia egész életében a klubban. Nem távozhat. Ő már olyan sok mindent adott a klubnak, és a Barcelona is neki. Szerintem ez egy igazi házasság.” – bölcselkedett, az idősebbik Koeman-fivér.

Balogh József