Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Sokkol” az átigazolási piacon a Sampdoria

Ritkán látott pénzmozgást visz véghez az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) vitézkedő Sampdoria, mely Carlos Joaquin Correa 8 milliós szerződtetése után egy jóval nagyobb dobásra készül mind szakmailag, mind pedig anyagi szempontból. A klub vezetői valószínűleg érzik, hogy a jó szereplés révén most esély nyílik egy jó eredmény elérésére. 

Kép Forrása: foci-live.hu

Kép Forrása: foci-live.hu

A 20 esztendős argentin tehetség Correa már biztosan a Samp játéka, a zsurnaliszták szerint pedig bármelyik pillanatban hivatalossá válhat a kolumbiai válogatott csatár Luis Muriel szerződtetése.

A genovai klub abszolút nem sorolható a tehetősek listájára, így némileg meglepő, hogy a téli átigazolási időszakban egy 8 millió eurós transzfert követően ezt is bevállalják. A 23 esztendős gólfelelős piaci értékét 10 millió euróra taksálják, a Samp ennél valamivel többet 12 milliót tehet le az asztalra.

Muriel idén kevés játéklehetőséghez jutott az Udinese játékosaként, jelenleg pedig sérüléssel bajlódik. Amennyiben a transzfer bekövetkezik, nem túlzás azt állítani, hogy a Samp meglepte, sőt némileg sokkolta a Serie A mezőnyét ezzel a pénzmozgással.

Őszi Ádám