Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Volt Celtic játékossal erősít a Leicester

Az orvosi vizsgálatokat követően hivatalosan is a Leicester City játékosa lehet a skót válogatott Shaun Maloney, aki a másodosztályú Wigan együttesétől érkezik.

Kép: www.metro.co.uk

Kép: www.metro.co.uk

Shaun Maloney a Celticben nevelkedett, és érett kész játékossá. Onnan került előbb az Aston Villához, majd később a Wiganhez. Sok nagy csatát megélt tehát a 31 éves középpályás, aki 2011-ben igazolt a mára a másodosztályba visszaeső Wiganhez.

A 33-szoros skót válogatott játékost több helyről is megkeresték: cikkeztek a Celtikhez való visszatéréséről is, és Amerikából is érdeklődtek iránta, de ő az angol futballban szeretne maradni, legalábbis egy ideig mindenképpen.

Kép: www.dailyrecord.co.uk

Kép: www.dailyrecord.co.uk

A Leicester City az ő megszerzésével tehát a középpályát erősíti, de nem ő az első vétel ezen a télen. A kapuba érkezik Mark Schwarzer a Chelsea-ből, és klubrekordot jelentő 9 millió fontos összegért jön a horvát Anrej Kramaric. Utóbbi különösen nagy fogás, hiszen a horvát válogatott játékos az Európa Ligában 8 meccsen 6 gólt rúgott. A mindössze 23 éves támadó Dinamo Zagreb nevelés, és a Rijeka csapatából érkezik Angliába. A nyáron megfordult Magyarországon is, de a Ferencváros kapujába nem tudott betalálni.

Baranyai Balázs