Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Holman egy évre Lengyelországba igazolt – hivatalos

A Ferencváros hivatalos közleményben jelentette be a támadó kölcsönadását, aki a következő egy évet Lovrencsics Gergő csapatánál a Lech Poznannál fogja tölteni.

Kép forrása: lechpoznan.pl

Kép forrása: lechpoznan.pl

Az őszi szezon jelentős részét légmelle miatt kihagyó Holman Dávid decemberben hosszabbította meg három évvel a szerződését a Ferencvárossal, azonban a lengyelországi ajánlatra nem tudott nemet mondani az ifjú támadó. A fradi.hu közleménye szerint a 22 éves játékos a következő egy évet fogja kölcsönben Lovrencsics Gergő együttesénél, a Lech Poznannál tölteni.

„Kétségkívül eddig ez a legnagyobb lépés a karrieremben. Úgy gondolom, a Lech volt most a legjobb opció a számomra. Nagy klubhoz kerültem, jelentős a kihívás is, de szeretnék mindennek megfelelni. Itt az esélyem arra, hogy jobb játékossá válhassak. Az egyik példaképem, Robert Lewandowski is megfordult itt, ma pedig már világklasszis. Az az álmom, hogy egy nap én is az ő szintjén legyek” – nyilatkozta a lengyeleknél a 20 mezt megkapó támadó.

A poznaniak vezetőedzője, Maciej Skrza is örömmel nyugtázta az utánpótlás-válogatott játékos érkezését.

„Nagyon boldog vagyok, mert egy olyan támadó játékossal erősödtünk, akivel nőnek a lehetőségeink, pont rá volt szükségünk. Technikailag jól képzett, fiatal és éhes a sikerre” – summázta a tréner.

R@mbo