Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Célkeresztben Martín Montoya klubváltása – sajtóhír

Immáron 23 esztendős Martyn Montoya az FC Barcalona saját nevelésű játékosa, ám karrierjében a nagy áttörés még mindig várat magára. Hosszú ideje tagja a katalánok első számú keretének, ám játéklehetőség szűkében van. Kérőből nincsen hiány, a télen bekövetkezhet a klubváltás.

Kép Forrása: metro.co.uk

Kép Forrása: metro.co.uk

Egyre többször hallhattunk az utóbbi hetekben, hónapokban Montoya esetleges klubváltásáról, számos klubbal szóba hozták a spanyol védőt, mostanra pedig letisztult a kép, két klubb érdeklődése tűnik komolynak. Egyik a Juventus, a másik a francia pontvadászatban szereplő Marseille, utóbbi állítólag hivatalos ajánlatot készül tenni a katalánoknak.

Ami a piaci viszonyokat illeti, a német transfemarkt.de 12 millió euróra taksálja Montoya piaci árát, ami pedig a felek közti kontraktust illeti a szerződésre 2018-as dátum van vésve.

Tudván, hogy a katalánok sem most, sem pedig nyáron nem igazolhatnak, igaz keresik a kiskapukat korántsem biztos, hogy hajlandóak megválnia  védőtől. Ezen transzfert befolyásolhatja Dani Alves esetleges távozása is, ám úgy fest, a télen biztosan marad a brazil.

Őszi Ádám