Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Salah nem eladó!”

José Mourinho szeretné megtartani szélsőjét, hiába érdeklődnek iránta a Serie A-ból.

Mohamed Salah - Forrás: express.co.uk

Mohamed Salah – Forrás: express.co.uk

Mohamed Salah nem szerepelt túl gyakran a Chelsea-ben azóta, hogy a Basel csapatából átigazolt tavaly januárban. A még mindig csak 22 éves egyiptomi szélső az idei szezonban mindössze 187 percet játszott, és csupán kétszer volt kezdő, a Chelsea számára már tét nélküli utolsó BL csoportmeccsen a Sporting ellen, valamint a Shrewsbury ellen a ligakupában.

Több olasz klub is figyeli a helyzetét, a legkomolyabb érdeklődőnek a Roma tűnik, azonban úgy néz ki, hogy Salah marad Londonba. “A klubnak az az érdeke, hogy ugyanazzal a kerettel vágjon neki az idény második felének, amivel elkezdte azt” – nyilatkozta José Mourinho. “Elégedettek vagyunk a játékosokkal, Salah benne van a holnapi utazókeretben, akárcsak Schürrle.”

A londoni kékek edzője hozzátette, hogy szeretnének kimaradni az átigazolási piacból, ez csak akkor változhat, ha valaki más ajánlatot tesz a játékosukért, annak viszont “rendkívülinek” kell lennie Mourinho szerint. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan alakul Salah sorsa, viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy a szezon második szakaszát is a Chelsea kispadján fogja tölteni.

Tereh Balázs