Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

KTE: A DVSC-ből érkezhet játékos a védelembe

Próbajátékostól búcsúzott el a Kecskeméti TE. Besztercei Attila nem tudott olyan játékkal előrukkolni, amivel meggyőzte volna a szakmai stábot… vagy inkább a pénz szólt közbe?

Besztercei korábbiakban a Tatabánya futballistája is volt, és hiába tett meg mindent azért, hogy szerződést kapjon, és hiába Bekő Balázs szimpátiája, nem fogják szerződtetni a csapathoz. Így a továbbiakban is új csapat után kell néznie a 23 éves jobb oldali védőként a középpályásként is foglalkoztatható futballistának. Az NSO értesülései szerint azért nem kapott szerződést, mert arra a posztra a DVSC-ből érkezhet kölcsönbe játékos. Nagy valószínűség szerint az anyagi szempontok előrébb voltak a szakmaiaknál.

Természetesen nem csak Besztercei kapott lehetőséget a bizonyításra, hanem a szerb Sztefan Radoja és honfitársa Nebojsa Szkopljak is. A két idegenlégiós későbbi szerződtetéséről még későbbi fog dönteni a klub.

Kecskeméti TE téli játékosmozgásai:

Érkezett: Kovács Dániel (szabadon igazolható)

Távozott: Balázs Zsolt (Paks), Darko Pavicsevics (szabadon igazolható), Varga Róbert (Gyirmót FC Győr), Botka Endre (Budapest Honvéd—kölcsönből vissza)

Acsádi Gergő