Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozását fontolgatja az Everton belga támadója

Az Everton belga klasszisa ősszel már a Bajnokok Ligájában játszana, ennek érdekében pedig kész távozni is a liverpooliaktól. A kérőkben pedig nem lenne hiány.

Kép forrása: madfootballer.com

Kép forrása: madfootballer.com

Az angol sajtó már januárban is többször megírta, távozhat az Everton belga játékosa, Kevin Mirallas. A támadót leginkább a Tottenhammel hozták szóba, a szezonban 17 bajnokin öt gólnál járó klasszis számára azonban a La Liga is vonzó lenne, igaz, csak egy esetben hagyná el a liverpooliakat.

„Az idény végén dönteni fogok a jövőmről. Szeretem a Premier League-et, de Spanyolország is érdekesnek tűnik a számomra. Az Atlético Madrid már érdeklődött is irántam, de végül ajánlatot nem tettek értem. Az az álmom, hogy a következő idényben már a Bajnokok Ligájában szerepelhessek, vagy az Evertonnal, vagy akár egy másik klubbal. Szeretek itt, ugyanakkor készen állok egy újabb kalandra is” – nyilatkozta a támadó a La Capitale c. lapnak.

Mirallas iránt nem csak a Matracosok érdeklődnek, a hírek szerint a Borussia Dortmund is szívesen látná a belga játékost.

R@mbo