Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

200 000-et kell majd fizetni Ingsért

Mégsem érkezhet ingyen a Premier League egyik legjobban termelő csatára Spanyolországba, hiszen a szabályok megsértése miatt 200 000 eurós büntetés sújtja majd a baszk klubot.

Kép: www.stretternews.com

Kép: www.stretternews.com

Danny Ings, a Burnley 22 éves támadója San Sebastianba utazott a hétvégén, hogy konzultáljon David Moyes-szal, a Real Sociedad menedzserével. Ő jelenleg a Burnley játékosa, de a hétvégén nem volt a csapatnak se bajnoki, se kupameccse, ezért az ifjú Ings a Sociedad különgépén útnak indult. Már most szeretné őt megszerezni David Moyes, hiszen lejár nyáron Ings szerződése, és több nagy csapat is érdeklődik iránta, mint a Liverpool, vagy a Manchester United.

Viszont a klubnak élő szerződése van a Burnley-vel, – amit a játékos nem szeretne meghosszabbítani – és ez sérti az átigazolási szabályokat. Ezért a Sociedadnak 200 000 eurót kell majd utalnia a Premier League-es klubnak. Úgy volt, hogy Ings már a télen érkezik, de akkor nem sikerült őt megszerezni. Idén kilenc gólja van az angol első osztályban, és Moyes kulcsszerepet szánna neki a jövő évi Real Sociedad kezdőjében.

Baranyai Balázs