Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lambert januárban majdnem távozott

Rickie Lambert a Liverpool csatárának távozása egy hajszálon múlott a téli átigazolási szezon utolsó óráiban. Mindenben megegyeztek a felek egymással, azonban a 33 éves támadó nem akart elhamarkodott döntést hozni.

Forrás:www.independent.co.uk

Forrás:www.independent.co.uk

A csapat aki pedig tár karokkal várta nem volt más mint az Aston Villa. Az akkor még Paul Lambert irányította csapat egy két és fél éves szerződés tervezetet nyújtott a csatár elé, aki elmondta azért nem fogadta el az ajánlatot mert nem érezte volna jó döntésnek azt, hogy 6 hónap után elhagyja az Anfield Roadot.

Úgy vélte, hogy nem lett volna helyes döntés 4-5 óra alatt dönteni a hosszútávú jövőjéről. Lambert elárulta azt is, hogy a csapat menedzsere Brendan Rodgers hívta fel telefonon azon a napon, hogy a Villa bejelentkezett, és bár Ő nem szeretné, de megérti, hogy a több játéklehetőség miatt távozna.

A hórihorgas csatár idei számai nem túl acélosak, mindössze ötször volt kezdő a bajnokságban, és két találatot tud felmutatni. Sturridge felépülésével pedig még távolabb került a kezdőcsapattól.

Herczeg Zsolt