Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Özil szentségtörése

Tegnap az Arsenal kiesett a BL-ből, így elég frusztrált a csapat körüli légkör. Ráadásul egyik sztárjuk, Mesut Özil egy Angliában eléggé elítélt mozdulatsorral vonta magára a figyelmet.

 

Forrás:www.telegraph.co.uk

Forrás:www.telegraph.co.uk

Az “Ágyúsok” annak ellenére, hogy idegenben 2-0-ra legyőzték a Monaco együttesét búcsúztak Európa legrangosabb kupasorozatától, ugyanis hazai pályán 3-1-re kikaptak a párharc első meccsén.

Mesut Özil a csapat sokat kritizált sztárja tegnap kihúzta a gyufát, legalábbis az angol sajtóban, ugyanis a félidőben mezcserét ejtett meg az ellenfél egyik játékosával Geoffrey Kondogbiával. Ez a szigetországban nem túl elfogadott gesztus, tavaly előtt épp egy volt Arsenalos, Andre Santos londoni karrierjének végét jelentette, akkor a brazil védő a volt játszótárs Robin van Persievel cserélt mezt, egy borzasztó gyenge félidő után.

Kérdés mi lesz ezután a német sorsa, mentségére szóljon, hogy Kondogbia megkérte Özilt a mecserére, aki nem érezte úgy, hogy ez akkora probléma lenne. A világbajnok középpályás azonban tegnap teljesítményével is felhívta magára a figyelmet, mivel remek mérkőzést zárt.

A mezcsere itt.

Herczeg Zsolt