Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund: Négy jelölt csatár posztra!

Roberto Lewandowski távozásával nagy űr keletkezett a Borussia Dortmund támadósorában, melyet sem Ciro Immobile, sem pedig Adrián Ramos nem tudott betölteni, Aubameyang pedig egymagában kevés, így a nyáron csatár érkezhet az új vezetőedző Thomas Tuchel kérésére. A hírek szerint már a jelöltek is megvannak. 

sdfghjklé

Négy név van a kalapban, s nem tudni pontosan, hogy mi lesz a sorsa a Ramos-Immobile duónak. Az olasz iránt a Liverpool mutatott érdeklődést, ám felreppentek olyan hírek is, miszerint Tuchel látja benne a lehetőséget, így adna neki lehetőséget a bizonyításra. Ami pedig Ramost illeti, a kolumbiai éppen sérült és nem kizárt, hogy a Hertha BSC visszavásárolja.

Hogy ki az a négy játékos? Egyikük Mauro Icardi az Inter házi gólkirálya, másikuk pedig szintén a Serie A kapusok egyik réme, a fiatal és roppant tehetséges Paulo Dybala. Spanyol honból is van kiszemelt, Carlos Bacca a Sevilla gólvágója is felkeltette a BVB figyelmét, míg Bundesliga játékosként Kevin Volland neve került a kalapba. Utóbbi esetében pár hete olyan pletykát olvashattunk, miszerint házakat nézett Dortmundban, ám ezt maga a játékos cáfolta meg, ami persze nem jelent semmit, ismerjük már ezeket a cáfolatokat…

A BVB-hez kapcsolódó további hírek: Michael Zorc teljes vállszélességgel kiállt az mellett, hogy Hummels nem távozik sehova, minden áron megtartják, míg azt is elmondta, hogy bár hivatalos ajánlat nem érkezett Gündogan játékjogáért, szinte biztosan távozik a középpályás. A Manchester United és az Arsenal mellett a Bayern München is a kérők között lehet.

Őszi Ádám