Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Top10: Az idei szezon legeredményesebb csapatai

Végig zongoráztuk Európa legerősebb bajnokságait, s minden sorozatot, beleértve a nemzetközi kupákat is megalkottunk egy tízes listát, melyen a kontinens legeredményesebb csapatai szerepelnek. Csakis tétmérkőzéseket vettünk figyelembe. 

66-the-way-to-the-top-10-strategies-to-achieve-your-shortterm-goals-400x252

A listára felkerülő csapatok egytől egyig a nyílt sisakos támadófocit képviselik talán egy csapatot leszámítva, ez pedig Jose Mourinho csapata a Chelsea, mely sok kritikát kapott idegenbéli igen defenzív hozzáállása, taktikája végett, de mint láthatjuk, összességében a kontinens legeredményesebb csapatai közt van a londoni klub.

A mezőnyből roppantmód kiemelkedik az FC Barcelona, melynek triója (Messi, Suarez, Neymar) őrült tempóban termeli a gólokat, s már most 111 találatnál járnak.Mindegyik klub érdekelt volt vagy az Europa Ligában, vagy pedig a Bajnokok Ligájában, illetve öten még jelenleg is talon vannak. A Real Madrid is kiemelkedik, igaz a katalánoktól már jócskán elmarad. Carlo Ancelotti csapatában a BBC (Benzema, Bale, Cristiano Ronalo) termeli a gólokat, ezidáig 93 találat fűződik a nevükhöz.

A dobogó harmadik fokára a Bayern München férkőzött fel, mögöttük pedig igen sűrű a mezőny, a szezon zárásáig még igen nagy lehet a mozgás.

bvcxyasd

Őszi Ádám